Ny dag nya äventyr

Gomorron vänner

Vaknar till en ljusnande himmel och svag vind.  Hurra nu går färden vidare. Ligga stilla en dag är ok och säkert bra för gamla kroppen som protesterar lite grand mot att behöva arbeta, men det räcker.

Dessa nätter har jag sovit på ???stjärniga Dk-camp campingar som borde ha ?????stjärnor enligt svensk (och mig) standard. Rent, snyggt, fina kök, bra toalett/dusch, bra uppehållsrum och bra utemöblering. Har en karta med deras campingar utmärkta och försöker planera vägen efter den.

Packningen känns redan lättare. Sådan tur jag inte hade den med mig igår på inköpsturen. Det hade jag inte orkat.  Det kändes verkligen konstigt att cykla utan packväskorna. Vinglade ordentligt först och började tro det var något fel på Fina men förstod att det var lättheten som var orsaken.

Nu väntar nya äventyr.

3 reaktioner till “Ny dag nya äventyr”

 1. Vad gôtt att höra att du cyklat vidare! Kollar “buddybeacon” varje dag o där ser det ut som om du bara bytt plats på campingen (min kassa tolkning kanske!).
  Ser fram emot din blogg varje dag, dagens höjdarläsning vet du, din resa är “min” också!
  Kram/Lena

  1. Du hade alldeles rätt. Jag bytte plats på campingen . Vad roligt man kan se så detaljerat.

 2. Kompis! Du har redan blivit testad på denna långa resa. Vad tråkigt med din kamera och telefon!! Hoppas det går att lösa på något vis.
  Det var så underbart härligt att få vinka av dig, jag log hela bilresan hem. Pojkarna hemma undrade storögt, när jag visade kartan, om du verkligen ska cykla heeeela tiden.
  : )
  Härligt att få bo en natt på lyxcamping så du samlar krafter inför fortsatt färd.
  Jag har redan loggat in på buddybeacon!
  Vi hörs på vägen!
  Många kramar!
  ulrika

Kommentarer inaktiverade.