Absent stationary internet

Det har inte blivit något skrivet här på Cykeltanten på ett tag, en vecka ca. Det beror på frånvarande eller stillastående internetuppkopplingar. En repris från sommaren 2015.

Jag har lämnat Norge. Tog färjan till Hirtshals och var tillbaks i hjulspåren från  förra sommaren fast åt motsatt håll. På färjan träffade jag Lise Mari och dottern Emilie 7 år.  De ska på cykel-och campingsemester en vecka. Det är Emilie första och hon cyklar på bra hela vägen till en camping i Tvedested som har ett badeland. Efter några nätter tar vi adjö och jag cyklar till Hjörring. Det visar sig vara knökfullt på campingen men mitt lilla tält får plats. Denna vecka pågår Dana Cup Hjörring, en internationell ungdomsturnering i fotboll. Den pågår denna veckan varje år och varenda liten sovplats i hela staden är upptagen.

I morgon drar jag vidare till Ålborg.

Detta var bara ett litet snabbisinlägg till alla mina läsare som undrar var jag har blivit av.

Jag har träffat ännu fler änglar. Det är nästan för bra för att vara sant.

Det kommer inlägg från Norge och fortsättning i Danmark, jag lovar. Ge inte upp.

När det gäller foton för övrigt är det dags för det alltid aktuella:

FB_IMG_1459947247927

 

Må så gott

Cykeltanten

2 reaktioner till “Absent stationary internet”

 1. Har kommit till Ærø, du har väl varit där? Annars är det ett måsteplace. Hittade denna camping idag. Superfint o h med ett bra wifi! Nu blir det lite bloggande. Annars har det mest varit katastrof skyfall, boende på vandrarhem och tågåkande för mig sista tiden.
  Vilken bra investering, poolen på många sätt och vis. Strong målsättning du har.
  Semestra på i lugn ordning ?
  kram

 2. Så, det är fler än du som är ute på äventyr! : ) Härligt! Kanske är det skönt att nya minnen till denna sträcka i Danmark?
  Här hemma gå (semiter) livet sin gilla gång. Barnen badar i poolen säkert 5-6 ggr dagligen. Trots blygsamma temperaturer i luft och vatten. Jag har satt som mål att bada med de minst en gång per dag och det löftet har jag hållit!
  Idag var vi inne i storstaden och tittade på allt folk.
  Cykla lugnt kompis!
  kram

Kommentarer inaktiverade.