På begäran

Jag har haft lite internet och strömsvårigheter,därav har jag inte laddat några kartor de senaste inläggen . Det är jättekul att någon har efterlyst dem.  Jag följer den nationale sykkelruta nr 1 som är densamma som Nordsjøruta i Norge.

Här kommer de två senaste rutterna. Den första kartan, då vet jag inte vad jag gjorde den dagen.  Det var en vidrig dag med många backar och alldeles för många km från Risør Gjestgiveri till camping utanför Arendal. Åkte bil till något fjäll vet jag i alla fall att jag inte gjorde. Google är riktigt roligt ibland.

HScreenshot_2016-07-18-10-01-32

 

Screenshot_2016-07-18-09-58-35

 

Denna färd gick från Arendal till Grimstad, Morvigsanden  camping. Grimstad ligger där det är mest prickar. Idag måndag 18 juli lämnar jag Grimstad och cyklar till Lillesand.

Lev väl

3 reaktioner till “På begäran”

 1. Hur går det kompis? Här i inlandet är det svettigt värre o vi toppar det idag med Kolmården.
  Kramar till dig!

  1. Legat stilla i Lillesand 4 nätter. Cyklade till Kristiansand igår. Svåraste turen hittills. Funderar på ha följebil för bagaget. Stannar här några dagar sedan färja till Hirtshals. Svettigt värre här också.

   Ta det lugnt på Kolmården. Låt inte pojkarna klappa lejon och tigrar.
   Kramar

 2. Haha! Ja första kartbilden fick mig att reagera. Tänkte du lessnat rejält och tagit något inlandsflyg el nåt!?
  Tack för bild-service. Jag har ett behov av att veta var du befinner dig någonstans. Du får gärna lägga upp fler närmsta veckan.
  Imorgon börjar vår Sverige-tur!
  Cykla lugnt! Kram

Kommentarer inaktiverade.