Marne

Hej mina medresenärer!

Billigast lediga rum styr mitt trampande mot Bremerhafen som är mitt nästa planerade etappmål. Så har jag hamnat i Marne på ett hotell mitt i centrum. Här har varit en stadsfest i helgen och de gamla kullersten gatorna var fyllda av stånd och många affärer var öppna när jag kom. Vädret blev allt bättre ju längre söderut jag cyklade så jag kom undan regnet idag.

Här har Jag cyklat förbi vindkraftverksskogar, Jyllands var ingenting i jämförelse. Idag har det inte varit de senaste dagarnas gödsellukt,  skönt. Det märks på grödorna att jag rör mig söderut. Det är mer odlad åkermark nu. Transportsträckor är det för det mesta men då och då är det något som fångar intresset ?20150621_115751                                     som denna fordonsförsäljning utmed vägen

Må så gott

 

4 reaktioner till “Marne”

 1. Ja “nöden är ju uppfinningarnas moder” sägs det! Nu hoppas vi att även vädergudarna står dej (o oss frusna som fortfarande befinner oss i Skandinavien) bi. Nu är även jag tvingad att ta till 2-hjulingen i ett par dar då Melonen befinner sej på verkstad för service o förmodat batteribyte så jag önskar mej sol o sydliga vindar nu.
  Hittade inte detta inlägg först, kollar bara “Nordjön runt” men så såg jag kommentarerna.
  Kram!

  1. Håller verkligen tummarna för att vädret ska vara cykel vänligt. Livet blir mycket gladare då. Melonen behöver en Maggi-omgång då och då för att hålla sig igång ??
   Kram

 2. ?? MacGyver, honom och hans uppfinningar hade jag glömt. Han fixade ju alltid problemet.
  Det är en av utmaningarna på detta äventyr jag gillar. Helt otroligt vad man kan göra med eltejp, synål, gem och annat diverse. ?
  Jag pumpade Finas däck så de utvecklades till pontoner, fällde ner skovelhjulet och trampade på över Elbe
  Kramisar

 3. Är nyfiken på hur du tog dig över Elbe? På BB ser det ut som om du flugit med Fina. ; )
  A`la Harry Potter!
  Jäklar vad trist med E-werket! Kan inte ens tyskarna laga sin egentillverkadeprodukt är det säkert kaputt : / Du kunde använt pengarna till annat känner jag…
  Hoppas du kan finna njutning trots alla motgångar i form av trasig teknik och dyra hotellrum. Jag är väldigt impressed av dig och hur du löser saker längs med vägen.
  Maggi MacGyver!!
  Kramar!

Kommentarer inaktiverade.