Drömmen blir snart verklighet!

Min dröm att cykla Nordsjön runt närmar sig verkligheten. All planering under flera år faller mer och mer på plats. Jag startar den  10 maj med tåg till Varberg och övernattar där. Nästa morgon blir det färjan till Grenå och där börjar mitt äventyr på allvar.

Dagarna är fulla av saker som måste fixas innan jag åker. För att inte tala om packningslistorna som far runt i min hjärna. Allt jag inte får glömma och allt jag bara måste med mig. Vardagsrummet börjar fyllas av olika högar för olika ändamål, tex  soffan är just nu ett skafferi. Hur ska det gå med min tänkta maxvikt på 15 kg? Verkar som jag måste ta bort onödiga grejor. Problemet är att bestämma vad som är onödigt.

Alla större inköp är gjorda och jag blir bara pankare.  Kommer att tvingas leva på kärlek och fågelsång.  Jag är väldigt stolt över att följt min inköpslista, inga impulsinköp (nästan).

De flesta punkterna på Att göralistan  är avprickade. De som är kvar har jag bra koll på och kommer att hinna med.

Så allt är lugnt.

 

Förutom mina funderingar: är jag inte klok,vad har jag gett mig in på, hur kan jag inbilla mig att jag ska klara detta, jag kommer att i bästa fall palla till Skagen,  och mera i god stil enligt Jantelagen. Osäkerhet, otrygghet och dåligt självförtroende slåss om plats.

Du kan läsa om Nordsjön runt på : www.northsea-cycle.com

 

En sak är stensäker: oj vad jag längtar till 10 maj.

 

3 reaktioner till “Drömmen blir snart verklighet!”

 1. Det var så härligt och rörande (ja, jag fällde en tår!) att se dej cykla iväg mot ditt livs äventyr idag den 10/5!
  Vi kände oss nog stolta och tacksamma allihop som fick vara med och vinka av dej!
  Varma kramar, lycka till!!!
  p.s ser fram emot ditt bloggande

 2. Tack Ullis! De orden ska jag ha med mig. Kul du läser Cykeltanten. Kramar från din vän.

 3. Du glömde “jag fixar det här”-listan: att du är en livsbejakande, positiv o lösningsfokuserad person som kommer att genomföra detta äventyr med flaggan i topp!

  Så häftigt!

Kommentarer inaktiverade.