Det rullar på

Hej !

Äntligen dags för en lite prat igen.

Jag har kommit till Frederikshavn och övernattar ca 1 mil norr om stan. Stannar här nätter. Så har kroppen bestämt.  Cyklade in till stan idag för lite inköp. Alldeles i början på gågatan fanns en fotoaffär. Den trevlige mannen i butiken felsökte kameran, förde över bilderna till telefonen och fixade en lösning så att den funkar i sommar. Guldstjärna för sådan service.

Nu ska bara uppkopplingen på nätet funka/orka så blir det lite bilder också. Vilket det inte gör ikväll konstaterar jag efter flertal försök. ??

Det här med cykling är fortfarande kul och jag trivs. Kroppen är lite trött framför allt låren men det har varit fysiskt tufft dagar så det är ok tycker jag. Egentligen vill jag säga: är faktiskt lite stöddig över min ork och ingen träningsvärk ännu.

Imorgon cyklar jag vidare, till Skagen. Trots regnskurar.

 

En kommentar till “Det rullar på”

Kommentarer inaktiverade.