Back in business

Äntligen!

Cykeltanten fungerar igen. Har fått superbra hjälp av Tony på Tigerton AB. Tack Tony.

Nu gäller det att hitta tillbaks till mina äventyr på Ærø och så vidare. Det blir till att författa för fullt för att komma ifatt innan det blir nya äventyr att berätta om. Jag måste bara berätta om hela sommaren 2016 innan jag börjar på kommande sommar.

Det har varit ännu en tuff och hård vinter med diverse sjukdom. Trodde ett tag att jag inte skulle få ork  till att ge mig iväg igen. Kändes som att jag inte skulle klara att komma i form  (ännu en gång) men nu är jag redo.

 

Hurra hurra

Cykeltanten är på g

 

 

En kommentar till “Back in business”

  1. Hej min bästa cykeltant! Äntligen fungerar bloggen igen. Som jag längtat! Det är ett säkert vårtecken numera.?? Din kropp verkar ogilla vinterhalvåret -precis som många andra.
    Det ska bli spännande att höra om dina äventyr!
    Kramar! Ulrika

Kommentarer inaktiverade.