Strul, strul och strul

Varningar igen för oväder med åska så jag packar ner tältet och hyr en campingstuga (igen), istället för att bege mig norrut mot Norge. Denna krävande sträcka som jag laddat för i flera dagar.

Solen visar sig när allt är inflyttad.  Typiskt. Hungern driver iväg mig på en cykeltur in till Strömstad.  En stad som verkar ligga i Norge, så mycket norrmän är här. Det blir fisk idag igen till lunch. Ett måste när man är på Västkusten.  En snabb tur in på Ica och sedan tillbaks till campingen. Strömstad camping är ett bra ställe men dyrt som allt annat här. Rent och snyggt. Nybyggt services med toppenduschar och toppenskök.

Här finns pappershanddukshållare med en liten ruta på som reagerar på rörelse och matar ut ett pappersark. Jag har sett sådana många gånger. Man brukar få dra och slita och lirka och banka lite för att i bästa fall få en pappersbit som räcker till att torka lillfingret på. Det stora med dessa här, är att de fungerar! Varje gång! Fantastiskt!

När jag kommer ut från Ica har det börjat regna och kallt är det också. Jag blir blöt och isig i kroppen på den lilla kilometern ut till campingen.

Försätts tillbaka ett år i tiden. Såhär var det i Danmark och Tyskland många dagar. Fy så hemskt det var.  Jag är glad att kunna krypa in i stugan och sätter på värmen.

Jag vill använda eftermiddagen till att blogga. Internet har tramsa sig i helgen men nu är det ganska tom på campingen så det bör vara ok igen tycker jag.

NEJ, SKRIK, FULA ORD, och mera av den sorten.

Jag sliter mitt hår. Wifi strular och WordPress vill inte ladda upp bilder.

Man blir trött.

 

Tills det blir någon ordning på saker och ting

vi hörs

 

 

4 reaktioner till “Strul, strul och strul”

 1. Hej Maggi! Ja det med regn#:!!”!!£€§!! Jag hatar att bli blött. Hoppas att solen lyser nu, torkat dej och värmt humöret.. Kul att få beskrivningar på dina strapatser. Mår du har luft i dina däck, varma tora kläder och papphandduksmaskiner som alltid fungerar. Varma hälsningar Jnthn

  1. Är det inte fantastiskt att det finns automatiska pappershandduksautomater som fungerar? Jag tycker det är jätteroligt. Jämfört med raketfärder och slikt.
   Tackar för dina underbara välgångsönskningar.

 2. Detta med wifi. Låter bra i teorin men inte alltid lika bra i verkligheten… trist. Tänker att det är din koppling till världen/omvärlden. tänk vad häftigt ändå, du har referenser till cykelresor som få andra har!
  kanske är du i Norge när du läser detta? om inte – önskar jag dig lycka till med cykeltur längs skogvägar. kram!!

  1. Är mest rädd för att plattan inte tålde att jag snabbt tryckte ihop den när den plötsligt och helt omotiverat delade på sig. Då måste jag packa en ny. Stöön. Den uppför sig konstigt emellanåt som t ex med epostadresser. ??
   För övrigt har du så rätt om wifiet. Det är min kontakt med världen utanför min bubbla.
   Ja detta med cykelresor och diverse existentiella frågor kan jag hålla monologer om. Och relationen till hur vi lever eller inre lever. Vad vet jag men en massa tyckande och tänkande har jag.
   Gå inte under av trädgårdsarbete.
   Kanske Norge i kväll ✊
   Kramisar

Kommentarer inaktiverade.