Grrr morr

Hej alla mina medresenärer

Jag är riktigt sur. För tredje dagen i sträck går det inte att ladda upp foton till Cykeltanten.

?

Idag ska jag cykla på vallen som skapade Lauwersoogsjön och naturreservatet,  längs väg N361. Vinden, a la  norra Jylland som har härjat de senaste dagarna har lugnat sig så det blir en fin tur.

Må så gott

8 reaktioner till “Grrr morr”

 1. Äh, det är väl otekniska jag som inte fattar din gps funktioner. Det är raka röda linjer över “stock o sten”, vattendrag o åkrar, antar att du typ uppdaterar när du gör ett stopp o då förenklar bb din färdsträcka, eller?
  Längtar efter mer bloggande så jag hoppas att du får fart på grejerna snart! Mötte Ingegärd idag o jag kunde lugna henne med att du “myscyklar” nu, hon var lite bekymrad över om du skulle fortsätta den från början tänkta rutten.
  Ha det fortsatt gôtt, Kram!
  p.s har inte gjort ett skit i helgen mer än det vanliga “tvätt-o-städ” o det känns riktigt skönt!

 2. Tänker extra mycket på dej när det blåser o regnar som det gjort här framför allt igår! Hoppas att vädret där ska vara betydligt bättre än här (se där, vädret igen…, oväntat vá?). Tempen orkade knappt upp till 15 idag o så riktigt hårda vindar på det, är helt slut nu trots att jag inte cyklat (tack älskade Melonen!). Skönt att det är fredag, solen skiner nu o vinden ska mojna enligt prognoserna så jag hoppas att det blir hyfsat imorgon kväll då det åter vankas blues på Konsul Olssons plats.
  Ha dé gôtt, Kram!

  1. Det vädret hade vi här igår. Strumporna åkte på ?. Graderna bättre idag och solen framme till och från. Då känns allt bättre. Vädret har blivit väsentligt för mig på denna lilla trip. Första jag kollar på morgonen och sista på kvällen, som en bättre lantbrukare.
   Njut av helgen, du är ledig.
   Kramisar

   1. Cyklade förbi en garageuppfart idag fredag med två! meloner ?? trodde jag börjat se dubbelt.

    1. Hur har du cyklat? Ser jättemärkligt ut på buddy beacon!!
     Som om du flugit helikopter…. Fast Ulrika kallar dej ju Maggi Mc Gyver….!
     Kram!

     1. Var ser det märkligt ut? Lovar har inte hittat på några McGyvertrick på sista tiden (Förutom smugit mig till lite batteriladdning då och då) ? men det räknas väl inte. Har så mycket blogg i mig så jag håller på att spricka men batteritorsken tvingar mig prioritera vad jag ska göra.
      Kramisar

 3. Trist! Hade varit riktigt kul med foton. Hoppas det funkar framöver så vi får se vyerna från denna ovanligt belägna vägsträcka: )
  Håll dig på vägen om det skulle komma en vindpust!
  kramisar!

Kommentarer inaktiverade.