Heide + foton!

Hej medresenärer!

Orsaken till att jag åkte till Heide var att här var ledig säng på vandrarhemmet. Vädret är inte tältvänligt och understället  har åkt fram igen. Jag sover alltid i flerbäddsrum på vandrarhemmen och har haft tur hittills. Jag har varit själva alla nätterna än så länge. De tyska vandrarhemmen har varit rena, snygga och haft bra sängar. Kostar Ca 235 kr/natt och då ingår frukost som man måste betala oavsett om man vill eller inte. Lakan ingår i priset vilket det inte gör i Sverige och Danmark. Nackdelen i Tyskland är att det inte finns gästkök att laga sin mat i. Det blir utemat eller äta på vandrarhemmet. Middag på kvällen 6€ och glutenfritt finns om man beställt i tid.

Cykelbanorna går längs med vägarna och är asfalterade.  Asfalt som ofta spruckit på tvären av ålder. Dunk, dunk,dunk oregelbundet . I städerna är det kullersten i centrum. Usch var jag tycker illa om att cykla på de underlagen. Där det är nyare asfalt går det undan om inte vind och regn gör sitt förstås.

Img_20150620_124026                                    Vi cyklister har egna järnvägsövergångar.

Img_20150620_124031

Tavlor vid infarten till orten Lunden. Grannbyarna hade gamla tyska tavlor.
Img_20150620_124032Img_20150620_124032_001Img_20150620_124033                       Så här kan elskåp också se ut. Från centrum i Heide.

Idag har jag varit på verkstad med E-werket.  Det är helt kaputt som reparatören sade. Det går inte att laga utan jag måste köpa ett nytt. !!!!!! ???????

Må så gott

 

2 reaktioner till “Heide + foton!”

  1. Så mycket “motflyt” du har haft med både väderförhållanden o teknik/utrustning. Jag imponeras allt mer av ditt go o kämpaglöd!” Du kommer ha en kropp som en elitidrottare efter den här rundan, för att inte tala om självkänslan…
    Hoppas, hoppas att vädret blir bättre snart så att du får njuta av sol o värme mot bara ben o armar istället för understället!
    Kram/Lena

    1. Och jag har inte berättat allt ?. Tack för dina ord. De fyller på orken ?
      Kram

Kommentarer inaktiverade.