En vecka kvar

Bara en vecka kvar, yeah!

Känner mig som ett barn som väntar på julafton. Sista veckan hemma är full med allt jag måste hinna med innan jag reser trots min planering. Tror inte jag kunde gjort på annat sätt mer än i det lilla.

Städar lägenheten, packar mina privata prylar och bär upp på vinden inför uthyrningen. Inte visste jag att jag hade så mycket prylar. Passar på att sortera för att ge bort eller slänga sådant som verkar vara överflödigt.

Kanske blir det lättare att sortera bort prylar efter en sommar i cykelväskor.

På söndag 10 maj cyklar jag iväg med målet Nordsjön runt. Är lite stort att greppa så jag tänker land för land. Först gäller det klara av Danmark.

Kanske ska jag fundera på att bygga om cykeln så här:

IMG-20130402-WA0001

Nytt sätt att få kontakt på.

Om allt går planenligt så hörs vi från Danmark nästa gång.

 

2 reaktioner till “En vecka kvar”

  1. Det var så härligt och rörande (ja, ögonen tårades!) att se dej cykla iväg idag den 10/5 mot ditt livs äventyr! Vi kände oss nog väldigt stolta allihop som fick vara där och vinka av dej. Hade lite “meck” med att föra över ett litet bidrag då mitt ena kort inte godkändes, hoppas att det funkat nu iallafall.
    Stort lycka till, varma kramar, ser fram emot ditt bloggande!!!

  2. Många grattiskramar från mig! …för visst är det i dag du har födelsedag? : )
    Detta projekt/dröm du håller på att förverkliga är ju så häftigt! betrakta mig som en av dina sponsorer : )
    många kramar!

Kommentarer inaktiverade.